Diensten van Johan* uw makelaar

Johan van Overveld en Shaula van Etten zijn beide gecertificeerd makelaar voor de verkoop of verhuur van uw vastgoed. Naast verkoop en verhuur van uw woning bestaan de diensten van Johan* uw Makelaar ook uit:
  • Aankoop van uw droomhuis
  • Taxatie van woningen en bedrijfspanden
  • Verkoop/verhuur van bedrijfspanden
     

Verkoop van uw huis

Johan* is de ideale partner wanneer u uw woning wilt verkopen.
Wanneer u voor goede prijs uw droomwoning wilt kopen, is het goed om samen met Johan* dit traject te bewandelen. Johan* behartigt uw belangen en zorgt dat u met beide benen op de grond blijft staan. Bekijk de voordelen van Johan* uw makelaar wanneer je een huis wilt kopen in Brabant
 

Taxatie van woningen en bedrijfspanden

Wanneer u de waarde van uw woning wilt weten laat u een taxatierapport opstellen. Deze is nodig voor het verstrekken van een hypotheek. Johan* uw Makelaar is een NVM makelaar die samen met op een afgesproken tijdstip de taxatie en het rapport van uw huis kan regelen.
 

Verkoop of verhuur van bedrijfspanden in Roosendaal

Als NVM makelaar is Johan* ook in de bedrijfsmakelaardij in de regio van Roosendaal gespecialiseerd. Naast bemiddeling bij transacties ten aanzien van bedrijfspanden, kantoor- en winkelruimtes is Johan* ook uw adviseur voor het taxeren van bedrijfsmatig onroerend goed (BOG).