Verkoopmakelaar Roosendaal

Het verkopen van een woning volstaat niet alleen met een bord in de tuin zetten of met het plakken van een raamposter.
Ook internet speelt vandaag de dag een belangrijke rol in de verkoop van uw woning.

 

Uw woning verkopen? Schakel Johan* in als verkoopmakelaar


Johan* uw verkoopmakelaar zal u informeren wat de mogelijkheden zijn, en zal in overleg met u, u hierbij begeleiden en in normale begrijpelijke taal uitleggen, wat het betekent om uw woning voor een marktconforme prijs te kunnen verkopen.
 

Kennis van de lokale situatie, marktprijzen, plus zijn bouwkundige kennis zorgen ervoor dat u samen met Johan* uw makelaar tot een verkoopstrategie komt, die zal leiden tot een goed resultaat.
 

  • Aangesloten bij de (NVM) Nederlandse Vereniging van Makelaars.
  • Gespecialiseerd in de woningmarkt van Roosendaal.
  • Ruim 30 jaar ervaring als verkoopmakelaar.

 

Ook 360 graden foto's van uw woning


Naast onze eigen website zal uw woning zal geplaatst worden op o.a. Funda, Huislijn, Jaap, Zoekallehuizen, websites die door veel aspirant kopers bezocht worden. Ook wordt door middel social media van o.a. Facebook, Twitter, LinkedIn en een mobiele app van Johan* uw woning onder de aandacht gebracht van potentiële kopers.

Johan* werkt samen met het bedrijf Zien 24 en Zibber voor het maken van foto’s, 360 graden foto’s, slide shows en plattegronden om uw woning zo goed mogelijk te promoten. Daarnaast maken wij gebruik van full color brochure van uw woning met relevante informatie.
 

Maak een vrijblijvende afspraak


Wenst u verdere toelichting tijdens een persoonlijk gesprek, neem dan contact op met Johan* voor het maken van een afspraak.
Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend en kosteloos, nou ja kosteloos, het kost u een paar uur van uw tijd en een kop koffie.

Maak een vrijblijvende afspraak met Johan* uw makelaar via tel. 0165-560780 of mail ons op info@johanuwmakelaar.nl.