Wonen in Roosendaal

Als geboren en getogen ‘Roosendaler’ wil ik je graag mijn passie en liefde voor wonen in Roosendaal aan jullie verklaren. Roosendaal is verreweg de leukste stad! Ik ben er opgevoed en groot gebracht. En zal er ook nooit meer weg gaan! Door mijn beroep als makelaar mag ik mijn passie voor Roosendaal overbrengen aan andere.
 

Wat spreekt Roosendaal Johan* aan?

Alles over Roosendaal spreekt me aan, het heeft misschien niet zoveel te bieden als een groot stadscentrum, maar dat hoeft voor mij ook niet.
Roosendaal heeft z’n charmes en is geschikt voor jong en oud, starter of juist ideaal voor een nieuwe start. Voor ieder wat wils, nieuwbouw in de Tolberg, Weihoek en de Landerije, tot karakteristieke woningen in en rondom het centrum.
 

Ideale ligging

Roosendaal heeft een gunstige ligging en grenst aan belangrijke wegen, waaronder de A17 en A58. Reis je met het openbaar vervoer? Geen probleem, Roosendaal beschikt over een treinstation met directe verbindingen naar andere steden. Oh ja wist je dat, Roosendaal is het laatste station op Nederlands grondgebied voor de grens met België!
 

Centrum van Roosendaal

In het centrum bevinden zich overdekte winkelcentra, de Roselaar en Passage. Roosendaal telt circa 180 gelegenheden waar je een borrel kan drinken, een hapje kan meenemen of eten. Wat zeker niet vergeten mag worden is Schouwburg de Kring voor theater of bioscoop City Roosendaal.
 

Vele faciliteiten in Roosendaal

In Roosendaal zijn meerdere sportverenigingen actief, uiteenlopend van Rugby tot jeu de boules vereniging. Zo ben je altijd in de gelegenheid om ervoor te zorgen dat je gezond blijft in geest en lichaam. Zelf jog ik graag mijn rondje in de omgeving van Visdonk.

Boodschappen doen? Met meer dan 10 supermarkten in de omgeving is er meer dan genoeg keuze. Kies jouw favoriete supermarkt! Roosendaal beschikt over verschillende colleges voor het middelbaar onderwijs, waaronder het Johan Cruijf college.
 

Heb ik je interesse voor wonen in Roosendaal te pakken?

Ben je een starter, gezinsuitbreiding of nieuwe start. Om welke reden dan ook, je bent van harte welkom in Roosendaal.
Bekijk direct het actuele aanbod van Johan uw makelaar en vindt uw woning in Roosendaal en omgeving.

Op zoek naar een woning? Schakel Johan* in als aankoopmakelaar