NVM makelaar Roosendaal

Johan* uw makelaar is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM.
U kunt een NVM makelaar inschakelen voor bij de aan- of verkoop van uw huis. Een NVM makelaar behoort tot een uniek soort makelaars die veel expertise en kennis in huis hebben.
 

Waarom een NVM makelaar in Roosendaal?

De belangrijkste voordelen van een NVM makelaar in Roosendaal op een rij:
  • Is goed opgeleid en houdt zijn kennis permanent op peil.
  • Adviseert over alle aspecten van aan- of verkoop. Johan* heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen. Hierdoor staat u nooit voor verrassingen.
  • Beschikt over een enorme NVM-database met informatie. Daardoor kan Johan* uitstekend advies geven en onderbouwen.
  • Gedraagt zich volgens de NVM-erecode. Hij treedt niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Johan* werkt dus uitsluitend voor één partij.
  • Behartigt de belangen van zijn opdrachtgever en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.
  • Is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor hij geen financiële risico’s loopt. Dat is ook in uw belang.
  • Voor eventuele klachten over en geschillen met uw NVM-makelaar kunt u terecht bij de afdeling consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.
  • U kunt bij veel NVM-makelaars een NVM Huisgarantie afsluiten, waardoor u ingedekt bent voor eventuele verborgen gebreken aan uw woning.

Johan* is NVM makelaar!

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Met een aangesloten makelaar kiest u voor kwaliteit en deskundigheid. Combineer dit met de kennis die Johan* uw makelaar over Roosendaal heeft en u weet zeker dat u in zee gaat met de juiste makelaar in Roosendaal.

NVM-makelaar inschakelen?

Schakel Johan* in als NVM makelaar. Johan* uw makelaar staat altijd klaar voor al uw vragen. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar uw koop- of huurwoning in Roosendaal. Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie.