Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Roosendaal

Heeft u een leuke woning op het oog in Roosendaal of omgeving?
 Als NVM aankoopmakelaar gespecialiseerd in de Roosendaalse woning- en bedrijfsmarkt geeft JOHAN* u (volledige) ondersteuning bij het veilig kopen van uw droomwoning tegen de beste prijs.
 

Aankoopmakelaar, nodig of onnodig?

De aankoop van een huis lijkt simpel, maar er komt in de praktijk veel bij kijken zoals bijvoorbeeld het onderzoek plicht waarbij u voor uw aankoop, diverse zaken die betrekking hebben op het huis, eerst zelf moet checken. Een aankoopmakelaar is de specialist die u hierbij kan adviseren.

Bij JOHAN* kunt u zelf aangeven welke werkzaamheden u wilt dat hij als aankoopmakelaar voor u verricht. Wilt u begeleiding en hulp tijdens het gehele traject of alleen maar tijdens de onderhandelingen? Bij JOHAN* is dit geen probleem. Hij begeleidt waar u ondersteuning bij nodig heeft. Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen en niet van de verkopende partij.

JOHAN *is NVM gecertificeerd en kijkt kritisch naar een woning. Als specialist werk voor u uit handen waardoor het kopen van een huis een stuk eenvoudiger wordt.
 
Voordelen van JOHAN* als aankoopmakelaar

  • Aangesloten bij de (NVM) Nederlandse Vereniging van Makelaars.
  • Gespecialiseerd in de woningmarkt van Roosendaal.
  • Meest complete service voor de aankoop van uw woning.
  • Ruim 25 jaar ervaring als makelaar.
  • Uw eigen adviseur bij de aankoop van uw woning.
  • Eerlijk en objectief advies.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Roosendaal of omgeving? Of heeft u een specifieke woning op het oog?
Laten we dan eens afspreken voor een oriëntatiegesprek. JOHAN* vertelt u alles over de regionale woningmarkt van Roosendaal, de prijsontwikkelingen en waar u op moet letten tijdens het hele aankooptraject.
 
Wilt u meer informatie over JOHAN* als uw aankoopmakelaar? Neem dan contact op via 0165-560780 of info@johanuwmakelaar.nl.